Tentang MySing

Pada tahun 2022 yang baru, kami berhasrat untuk membawa karaoke ke era digital pada bila-bila masa, di mana sahaja. Kami adalah sistem nyanyian yang MySing dan unifi telah bekerjasama untuk melancarkan. Pengasas kedua-dua syarikat bermula dengan projek crowdfunding dan mengambil langkah demi langkah untuk menyelesaikan masalah dengan kebanyakan mesin karaoke tradisional, dan untuk memudahkan untuk mendapatkan bunyi berkualiti tinggi tanpa memerlukan bahagian-bahagian yang menjadikan sistem tradisional besar.

Aplikasi karaoke pertama di Malaysia membantu menyambungkan perkakasan ke aplikasi, yang bermaksud anda tidak perlu membeli sekumpulan CD tetapi apabila anda menyambung ke Wi-Fi, anda secara automatik mendapat lebih daripada 30,000 lagu dari 10 bahasa yang berbeza (masih mengira). Sambung terus ke Wi-Fi dan pastikan pustaka lagu anda sentiasa terkini.

Muzik bukan hanya tentang mendengar muzik, tetapi juga mengenai perkongsian, menarik, dan berhubung. Muzik adalah salah satu interaksi sosial pertama, dengan kuasa untuk memecahkan halangan, menghubungkan jiwa, dan menyatukan keluarga dan rakan-rakan. Kami ingin mengembalikan muzik ke akarnya, supaya semua orang dapat berkongsi minat mereka untuk muzik, menggalakkan satu sama lain, dan bersenang-senang.